Tyynyjä ja pattitilanne

17.02.2021

Pysähtyneessä maailmassa ei auta edes kudonta?

Olen saanut viimeistellyiksi viikonlopun "kangaspuiden hedelmät". Tein taas jätelankatyynyn, jossa on erilaiset puolet, ja toisen "kuplamaton", tällä kertaa vähän lilahkon.

Nyt jatkuu korona-ahdistus. Minua ei välttämättä häiritse sosiaalisten kontaktien puute vaan se, että maailma noin ylimalkaan on aivan seis.
 

Olen pitänyt aina itseäni sangen kekseliäänä olentona, mutta nyt joudun kasvotusten aivan toisenlaiset itseni kanssa. Minulle ei todellakaan juolahda mieleen mitään kiinnostavaa – siis kiinnostavaa – mitä voisi tehdä. Tiedän monia, jotka myhäilevät nyt tyytyväisyyttään. Näitä henkilöitä kun on ottanut joskus pattiin, kun olen aina keksinyt ties mitä juttuja oloissa, jotka näiden muiden mielestä ovat olleet täydellisiä pattitilanteita, ja ne jutut ovat näiden joidenkin harmiksi aina onnistuneet.

Mutta piti minun nyt sitten nähdä tämäkin päivä… Minä en keksi mitään!

Viimeksi muokattu: 17.02.2021
Kommentit (0)
« Edellinen sivu 5 / 35 Seuraava sivu »